17 juni 2023 - 20-60-100 km toertocht

Meest gestelde vragen

Meedoen aan de Omloop van de Krimpenerwaard is fantastisch. Lekker via je GPS  je hoofd leegtrappen en genieten van de omgeving.

Meedoen staat gelijk aan een onvergetelijke ervaring. Zo kun je alleen of met vrienden fietsen.

“Genieten staat voorop”

Toch kunnen we ons goed voorstellen dat je nog een aantal vragen én antwoorden voor je op een rijtje gezet. Hiermee willen we zoveel mogelijk ‘hobbels’ gladstrijken zodat jij straks goed voorbereid aan de start staat.

De inschrijving voor de Omloop van Krimpenerwaard 2023 gaat van start op 15 maart 2023. U kunt zich inschrijven via deze website.

De inschrijving sluit 7 dagen voor het evenement. Dit in verband met de administratieve handelingen.

De bevestigingsmail is afkomstig van info@omloopvandekrimpenerwaard.nl.
Check ook jouw spam of ongewenste mail.

Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier.

Hoe wijzig ik mijn afstand of persoonlijke gegevens
Jouw informatie wijzigen kun je doen door contact met ons op te nemen via het contactformulier.

 

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Dit kun je doen door contact met ons op te nemen via het contactformulier. Zie hiervoor de Algemene Voorwaarden op de website.

Deze vraag kun je alleen zelf beantwoorden.

Het is wel handig om wat fietskilometers in de benen te hebben. Het aantal hangt onder andere af van je sportieve achtergrond, je huidige conditie en de lengte van de tocht.

Zo moet de een maandenlang trainen om 100 kilometer te fietsen terwijl de ander deze afstand zo uit zijn mouw schudt. Ons advies: plan een paar weken van tevoren een rit die vergelijkbaar is met deze toertocht.

Ga bij twijfel gewoon voor een korte afstand. Haal je vervolgens zonder moeite de eindstreep én vind je het leuk? Dan schrijf je je de volgende keer gewoon in voor een langere tocht.

Absoluut niet! Het leuke van een toertocht is dat je op je eigen tempo een mooie route volgt. Hierdoor heb je alle tijd om van de omgeving te genieten of om gezellig met andere fietsers te socializen. Verder staan bij iedere verzorgingspost enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om je van eten en drinken te voorzien en vaak niet om een praatje verlegen zitten.

Een keertje flink gasgeven is natuurlijk prima, zolang je de verkeersregels maar niet aan je laars lapt én rekening houdt met andere deelnemers.